Başkan Akcan’ın Süller ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi ile çok sayıda vatandaş yer aldı. Çal ilçe merkezinden Süller Mahallesi’ne kadar Akcan ve ekibine yaklaşık 300 araçlık konvoy eşlik etti. Süller’deki bir kahvehane vatandaşları almayınca çok sayıda kişi, soğuk havaya rağmen sokakta Fethi Akcan’ı dinledi. Büyük ilgi gören Akcan, Süller ve Çal’a yapılan yatırımlar ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

ÖNCE İLÇE BAŞKANLARI KONUŞTU

Süller’deki toplantıda önce AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz ile MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi konuştu. Yüksel Yılmaz, “Büyükşehir’den daha fazla hizmet alabilmek adına Çal için hep birlikte mücadele edeceğiz. Birlik ve beraberlik için de, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun herkesin oyuna talibiz. AK Parti olarak Fethi Akcan’ın ve Büyükşehir’de de Osman Zolan’ın yeniden belediye başkanlığını kazanması için elimizden geleni yapacağız” derken, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi ise, başarılı bir seçim çalışması yapacaklarını, enerjik ve diri bir ekipleri olduğunu söyleyerek, “Allah’ın izniyle çok çalışıp seçimi farklı kazanacağız” yorumunda bulundu.

ÇOK ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Başkan Akcan, 5 yıl aradan sonra seçmenin karşısına yine çıktıklarını hatırlatarak, konuşmasına ilçedeki diğer belediye başkan adaylarına başarı dileyerek başladı. Akcan, “Bölmeyeceğiz, parçalamayacağız, ‘Aynı sokağın çocuklarıyız’ dedik. Türk milliyetçileri olarak bu toplumun birleştirici çimentosuyuz dedik. Bize oy versin vermesin, herkesin hizmetkarı olacağız dedik. Bize oy versin vermesin herkese eşit hizmette bulunduk. Asla ayrımcılık yapmadık. Bilerek ve isteyerek asla ve asla her hangi birine kızmadık, darılmadık. Aile demedik, çocuk demedik gece gündüz Çal için çalıştık. Dar ve kıt imkanlarla elimizden gelenin fazlasını yaptık. En büyük projemiz toplumsal barıştı. Camilerimiz, kahvehanelerimiz ayrıydı. Biz hepsini birleştirdik. İnsanların fikirleri, zikirleri, partileri elbette ayrı olacak. Bu ayrılıklar bizim güzelliğimizdir. Bir kilim üzerindeki motifimiz hepimizde. Herkesi kucakladık. 5 yıl önce barış ve kardeşlik çınarını diktik. O çınar kök saldı. O kökü kimse sökemeyecek. Bu topraklarda kardeşlik rüzgarları esmeye devam edecek” dedi.