Ereğli Atatürk Stadı’nda geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçta Çal Garası, 70.dakikada Hamza Can’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Eksik kalmasına rağmen pes etmeyen Siyah-Beyazlı ekip, rakibini son dakikalarda bunalttı ve Recep’in 89.dakikada attığı golle kazanmasını bildi.

Teknik Direktör Aydın Yalabık, sezona Sarayköyspor mağlubiyeti ile başladıklarını hatırlattı, “İlk maçımızda başkanları, taraftarımızı çok üzdük. Bu anlamlı galibiyet başkanlara ve taraftarımıza armağan olsun. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Ereğli’de net pozisyonlar kaçırdık. Rahat bir galibiyet alabilirdik ama gol çok gecikti. 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularımın kazanma arzusu ve mücadelesi bize 3 puan getirdi. Bölgesel Amatör Lig’de her takım her takımı yenebilir. Daha üst düzey takımlar ilerleyen haftalarda ligin zirvesine tutunmaya başlayacaktır. Ben ekibime güveniyorum. Bu ekibe güvenenleri mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Aydın Yalabık, önümüzdeki hafta sonu Çal İlçe Stadı’nda Burdur ekibi Bucak Belediye Oğuzhanspor ile oynayacakları maça Çal’a gönül veren herkesi beklediklerini sözlerine ekledi.