Çal Garası, şampiyonluk yemeği düzenledi. Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı yemeğin ardından şarkılar ve oyun havaları eşliğinde büyük coşku yaşandı. Akcan ile Tatar, kendilerini piste atıp oyuncularıyla birlikte oyunlar oynadılar, şampiyonluğu doyasıya yaşadılar.

Şampiyon takımı kutlayan Başkan Fethi Akcan, “Bizlere duble mutluluk yaşatanlara teşekkür ediyorum. Önce 31 Mart seçimlerinde bir başarı elde ettik. Ardından da futbolda önemli bir başarı kazandık ve Bölgesel Amatör Lig’e yeniden yükseldik. Çal, futbolda Denizli’nin önemli bir markası haline geldi. Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Ayağımız yere sağlam basıyor. Hedefimiz 1 ya da 2 sezon için de 3.Lig’e yükselmek. Bunun mücadelesini vereceğiz. Bu mücadeleyi verirken, Çal’ı seven, Çal’da yaşayan, dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın her Çallının desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, yeni sezonun hazırlıklarına ara vermeden başlayacaklarını söyledi. Tatar, “Çal Belediyespor, daha kurumsal bir kimlikle, daha az hata yaparak Türk sporuna hizmet edecek. Şampiyonluğu çok istiyorduk. Aslanlar gibi mücadele eden ekibimi kutluyorum. Bizleri mahcup etmediler” dedi.