Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, ziyaret ettiği Çal ilçesinde, “İlçe teşkilatımız ile Belediye Başkanının uyumu, belediye başkanının bölgedeki itibarı ve her parti tabanı tarafından sevilmesi, aday profili için en güzel örnek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı yakında açıklayacağız, sürprizi bekleyin” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Süren, Mustafa Yüksel, Mahmut Tekeci ve Ayhan Kasap’ta hazır bulundu. Türk iç ve dış siyasetinin konuşulduğu ziyarette, yerel ve ulusal siyasete de değinildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayının önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi. Aday ismi vermeyen Ayhan, “Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın ismi açıklandığında AK Parti, CHP ve diğer partilerin tabanı da çok sevinecek. Çünkü herkesi kucaklayan bir isim olacak” diye konuştu.

Ayhan, aday profili ve teşkilat çalışması için en güzel örneğin Çal ilçesi olduğunu sözlerine ekleyerek, “Çal’da hiçbir sorunumuz yok. Genel merkez olarak, Belediye Meclis üyeliği listelerine asla müdahil olmayacağız. Çal kendi listesini kendisi yapacak. Zaten burada hiçbir sorun yok. Diğer siyasi partilere gönül veren hemşehrilerimizden de oy alan ve bölgede büyük itibarı olan Başkanımız Fethi Akcan, 31 Mart yerel seçimlerinde de 2014’te olduğu gibi AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer siyasi partilerin de tabanından destek bulacaktır. Bunun için Çal bizim için güzel ve somut bir örnektir. Çal için rol model diyebiliriz. Her yerde Çal Belediye Başkanının kriterlerine uygun aday çıkarmak hedefimiz” dedi.

Belediye Başkanı Akcan ise, ziyaretinden dolayı Ayhan’a teşekkür etti, “MHP’nin adayı olarak başkan seçildim. Hiçbir zaman kimseye öteki gözüyle bakmadık. Belediyemizin kapısı her vatandaşımıza ardına kadar açıktır. Hizmet yaparken asla ayrımcılık yapmadık ve bundan sonra da yapmayacağız. Çal’da aynı sokağın çocukları huzur içinde yaşamaya devam edecekler” diye ifade etti.