İlk olarak Çal Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkanı Fethi Akcan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Dinç’ten ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Çal Belediyesine geçen Vali Karahan, Başkan Fethi Akcan’dan Belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye ziyaretinde ilçeye Huzurevi kazandırılmasına katkıda bulunan Hayırsever Hasan Erdoğan ile de biraraya gelen Vali Karahan, hayırsevere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Belediye ziyaretinin ardından Çal Ziraat Odasını ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Başkan Haşim Ahmet Çil’den ilçedeki tarım faaliyetleri hakkında bilgiler aldıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek güvenlik güçlerimize görevlerinde başarı ve kolaylık diledi.

Çal ziyaretinde Çal Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebeti ile düzenlenen Aşure Hayrı etkinliğine de katılan Vali Karahan, burada vatandaşlarımıza aşure ikram etti. Ziyaretlerinde Çal Devlet Hastanesini de ziyaret eden Vali Hasan Karahan, tedavi gören hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.