Çameli’de yapımı tamamlanan Çameli Otobüs Terminali hakkında açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Çameli’nin girişinde bulunan atıl durumdaki meydanda garaj projemizi gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Sarayköy’den sonra ilk büyük garaj projesini burada uyguladı. Hem şehirlerarası otobüs terminali, hem de köyden gelen servislerin durduğu alanı buraya kazandırdık. İlçemize gelen turistlerimizi de güzel bir şekilde burada ağırlıyoruz” dedi.

BÖLGEYE HİZMET VEREN MODERN BİR TESİS OLDU

Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilen Çameli İlçe Otobüs Terminali'nde 4 adet bilet satış ofisi, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane yer alıyor. Tesisin tamamlanmasıyla Çameli İlçe Otobüs Terminali bölgeye hizmet veren modern bir tesis oldu.

“TAŞIMACILIĞI BİR NOKTADA TOPLAMIŞ OLDUK

İlçe otogarının Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katkılarıyla tamamlandığının altını çizen Başkan Arslan; “Çameli özellikle yaz aylarında geçiş güzergahında. Yerli ve yabancı turistlerimizin mola verdiği pek çok güzelliği görebilen çok güzel bir garaj oldu. Garajımızı açtığımızda ön tarafında şehirlerarası otobüs terminali alanı oldu Arka tarafında mahallelerimizden gelen araçların topluca kalktıkları, müşterisini indirecekleri bir alan oldu. Taşımacılığı bir noktada toplamış olduk. Çift taraflı yazıhanelerimiz var. Lokasyon olarak da güzel. Yürüme mesafesinde ihtiyaçlarını temin edecekleri yerlere ulaşabiliyorlar. Otogarımız Çamelimize çok yakıştı” dedi.