Uçağa ilk kez binecek olmanın ve Halfeti’ye  ilk kez gidecek olmanın heyecanını yaşayan öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Gezi boyunca görevli rehberler tarafından bilgilendirilen gençlere, bölgenin tarihi mirası hakkında bilgiler Halfeti Belediyesinin ulaşım desteği sağladığı etkinlikte, öğrenciler ilk defa 12 Bin Yıllık Göbeklitepe'yi görmenin sevincini yaşadı.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ‘in destekleriyle hayata geçirilen 'Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum Projesinde Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu önderliğinde Çameli Belediyesi’nin desteklediği doğa ve turizm gezisi düzenlendi.

GÖBEKLİTEPE VE ESKİ HALFETİ GEZİLDİ

Düzenlenen gezide öğrenciler ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme fırsatı buldu. Gezi turunda Halfeti’de doğa yürüyüşü yaparak doğal güzellikleri keşfeden öğrenciler, Bakırcılar Çarşısı ,Balıklı göl ,Halepli  Bahçe Mozaik  Müzesi, Şanlıurfa Müzesi gezisi , Tekne turu ile de sular altında kalan Eski Savaşan mahallesindeki bulunan Halfeti’nin simgesi Batık Minare'yi  Eski Halfeti’de bulunan Karagül serasını ve Aile Destek Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ‘in destekleriyle hayata geçirilen 'Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum Projesinde Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu önderliğinde Çameli Belediyesi’nin desteklediği doğa ve turizm gezisi düzenlendi.

SULARIN ALTINDAKİ GÜZELLİK: HALFETİ

Çameli Kaymakamımız Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çamelili öğrencileri ve öğretmenler, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘ın düzenlediği yemek programına katıldı. Ardından Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’a ziyaret gerçekleştirildi. Proje hakkında memnuniyetini dile getiren Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçenin doğası, yaşamı ve tarihi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu, “Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Denizli Valimiz Sn. Ali Fuat Atike ve ayrıca projesinin her safhasında bize yardımcı olan ve sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan Gaziantep Valimiz  Davut Gül’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız  Fatma Şahin’e,Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve Kaymakam Zikrullah Erdoğan’a,  ilgi alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

4 İlçede Uyuşturucu Operasyonu 4 İlçede Uyuşturucu Operasyonu