Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Çameli'nde Belediye Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Trafikle ilgili slayt gösteriminin yapıldığı programda Jandarma Başçavuş Kamil Kuyucu, kara yolu trafik güvenliği ilgili gerçekleştirdiği konuşmada, trafik kazalarının önüne geçilmesi için sürücülerin kara yolunda daha dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Etkinlikte, hafta dolayısıyla okullarda düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Başarılı çalışmaları ile farkındalık oluşturan trafik hizmetlerinde görevli personellere başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Çameli Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı taşımalı eğitim kapsamında 15 yıldır Kolak Mahallesinden ilçe merkezine öğrenci taşıyan kadın şoför Münevver Nebiçavuşoğlu, "yılın en iyi okul servis şoförü" seçildi. Nebiçavuşoğlu, ödülünü Çameli Adliyesi'nde görevli Hakim Muhsin Kadir Yılmaz'dan aldı.

Hafta dolayısıyla Çameli Kaymakamlığı önünde açılan standı gezen protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte Üçgen Park önündeki kavşakta "Öncelik hayatın, öncelik yayanın" projesi ile yaya öncelikli uygulama çerçevesinde yaya geçidini kullandı.