Sosyal medya aracılığıyla birbirlerinin iletişim numaralarına ulaşan 1982 1983 yılı Çameli Lisesi mezunları, oluşturdukları gruptan lise yıllarıyla ilgili anılarını paylaşıp, Çameli’de  buluşma kararı aldı.

Çameli Lisesinden 1982/83 yıllarında mezun olanlar, 38  yıl sonra aynı okulda buluştu. Çameli Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi adı altında eğitim veren okuldaki buluşmaya gelen, Türkiye'nin dört bir yanında farklı mesleklere sahip arkadaşlar, anılarını tazeledi.. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren eski öğrenciler, bol bol sohbet edip eski günleri yâd etti. hayatını kaybeden mezunlar dua edildi Çameli Paşa Deresi Mesire alanı tesisinde gerçekleşen buluşmada duygu dolu anlar yaşandı.

“38 YILIN MUTLULUĞU GÖZYAŞLARIMIZA YANSIDI”

Fatma Sıryol Şulan Çameli Lisesi’nde okumanın bir ayrıcalık olduğunu belirtip; “Gerçekten bir ayrıcalıktır. 1982 -1983 mezunlarını bir araya getirerek yüz yüze sohbet ederek, eski günleri yad etmek istedik. 38 yıl sonra lise arkadaşlarımızın bir araya gelmesi duygu dolu anların yaşamasına sebep oldu. Bu mutluluğu tarif edemeyiz. Çameli Lisesi -1982 -1983 Mezunları, bundan böyle her yıl geleneksel olarak bu etkinliğe katılımı çoğaltarak devam edecektir” diye konuştu.

“BİRLİKTELİĞİNİZ GENÇLERE ÖRNEK OLSUN”

Fatma Sıryol Şulan  “38  yıl sonra mezun olanlarla o günleri tekrar yaşadığımız için son derece mutluyuz. Aramızdan vefat ederek ayrılanları rahmet diliyoruz. Çameli Lisesi  mezunları olarak beni elimizden geldiği kadar geleneksel hale getirmek için gayret edeceğiz. Bugün eski günlerimizi bir kere daha yaşadık. Ne kadar sevinsek azdır” dediler Bu birlikteliğiniz gençlerimize örnek olsun. Dostlukların ve arkadaşlıkların önemini bir kez daha ortaya sersin" dedi.

Kurban Bayramından sonra ilerleyen yıllar içerisinde eşler ve çocukların da katıldığı geniş kapsamlı bir buluşmanın sözünü verdiler.