Çameli’nin Kızılyaka, Belevi, Bıçakcı, Cevizli ve İmamlar Mahalleleri arasında 30 km alan çevresinde ‘Muhtar’ı arama çalışmaları devam ediyor.

Denizli'nin Çameli İlçesinde Çin Aslanı (Chow Chow) Irkı Muhtar isimli 8 aylık köpeği kaybolan Ceren Özcan, köpeğini bulup getirene ödülü 6000 TL’den 9 Bin TL’ye çıkardı. Köpeğini çok özlediğini ifade eden Özcan, “ 5 gün önceye kadar sokakta ve herkesin yanında oynuyordu. Aniden korkarak bir arabanın altına girdi, kaçarak kayboldu yâda kaçırıldı Cin Arslan’ı olan Muhtar ev köpeği kendisi hayvan dışarıda telef olur” dedi.

“YALNIZ YAŞAYAMAZ, GETİRENE ÖDÜL VERECEĞİM”

Sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalıştıklarını ancak şu ana kadar ‘Muhtar’ın izine rastlanılmadığını ifade eden Özcan, “Sosyal bağları çok kuvvetli bir köpek. Sahipsiz sananlar da olabilir ama sahiplidir ve yalnız yaşayamaz. 5 gün önce kayboldu. Onu bulup getirene ödül vereceğim. Komşularımız ve ilçe halkından yardım istedim. Anons ve ilan yaptırdım, afiş bastırıp ilçenin tüm mahallelerine asmaya başladık. Dalga geçmek ve umut vermek için kimse bizi aramasın" diye konuştu