Denizli’nin Çivril İlçesi’nde yaşayan Cemile Aycan, eşinden boşandıktan sonra ortadan kaybolan 22 yaşındaki kızından 3 yıldır haber alamadıklarını, kızını bulmak için çalmadık kapı bırakmadıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Çivril’de yaşayan 22 yaşındaki Ayşen Aycan, 3 yıl önce eşiyle boşandıktan sonra ortadan kayboldu. Aycan’ın ailesinin arama çalışmaları sonuç vermedi. Kızlarını bulabilmek umuduyla jandarmaya, polise ve çeşitli TV programlarına katılan aile hiçbir sonuç elde edemedi.  Çivril'in Kıralan Mahallesi’nde yaşayan Anne Cemile Aycan, kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

ÇALMADIĞI KAPI KALMADI

Kızı kaybolduktan sonra jandarmaya kayıp başvurusunda bulunan anne Cemile Aycan kızı ile ilgili hiç bulguya rastlayamadığını ifade etti. Kolluk kuvvetlerinin aramalarından netice alamayan anne kızı için Müge Anlı da dahil olmak üzere kayıpları arayan televizyon programlarına katılarak yardım istedi. Kızının kaybolmasının üzerinde 3 yıl geçmesine rağmen herhangi bir haber alamayan gözü yaşlı anne kızı ile ilgili gelecek haberin yolunu gözlüyor.

ÖLÜ YA DA DİRİ BULUSUN

3 yıldır kayıp olan kızının ölü yada diri bulunmasını isteyen anne Aycan, “Kızım boşandıktan sonra kayboldu. Boşandığı eşi ile birkaç defa Çivril'e geldiğini biliyorum kızım ondan sonra kayboldu. Kızımı görenler Allah rızası için söylesin. Ciğerim yanıyor ben artık dayanamıyorum” dedi.