Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Çivrilli sporcu Şifa Nur Karaışık Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret etti. Başkan Niyazi Vural Dünya şampiyonu Şifa Nur Karaışık ile Milli takım sporcusu takım arkadaşları ve hoca Çetin Oğuz’u makamında ağırladı.

Dünya Bilek Güreşi şampiyonu Şifa Nur Karaışık, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Çivrik Kaymakamı Turan Soğukoluk’u ziyaret etti.

BAŞKAN VURAL TEBRİK ETTİ

Sporculara hediye veren Başkan Vural sol kol Dünya Şampiyonu ve sağ kolda dünya ikincisi Şifa Nur Karaışık’ı da altın ile ödüllendirdi. Başarılarından dolayı sporcu ve hocalarını tebrik eden başkan Vural “Romanya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında sol kolda Dünya birincisi, sağ kolda Dünya ikincisi olan hemşerimiz Şifa Nur Karaışık ile turnuvada mücadele eden Çivril Belediyesi Bilek Güreşi Sporcularımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu başarının sağlanmasında emeği geçen hocalarımızın, sporcu kardeşlerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyorum” dedi.