Büyükşehirle Mera Verimi Artacak, Üretici Daha Çok Kazanacak Büyükşehirle Mera Verimi Artacak, Üretici Daha Çok Kazanacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 2023’de de vatandaşların ihtiyaç, istek ve talepleri doğrultusunda hep birlikte gayret edeceklerini ifade etti. 2022 yılında Denizli’de pek çok önemli çalışma ve projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizi pek çok ilkle buluşturduk. İnsanlarımızın daha mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmesi için el birliği ile şehrimizi güzelliklerle donattık. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında gönüllere de dokunduk. İnşallah 2023 yılında da taş üstüne taş koymaya, ilk günkü heyecan ve azimle Denizli’miz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Yeni yılın başta Denizli ve Türkiye olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini dileyen Başkan Zolan, "İnşallah 2023’te de kazanan yine Denizli’miz olsun. Kötü olayların yaşanmadığı, huzurun hakim olduğu, şehrimizi birçok güzelliklerle tanıştıracağımız yeni bir yıl olsun. Denizli’miz her yönüyle daha iyiye daha güzele gitsin. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hayırlara vesile olmasını diler, şehrimize, insanlarımıza, ülkemize güzellikler getirmesini temenni ederim. Yeni yılımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.