Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öğretmenlik mesleğinin tarihin en eski ve en saygıdeğer mesleklerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Vatanına, bayrağına, devletine ve milletine bağlı nesiller yetiştirmek için bir ömür çalışan öğretmenlerimiz, aldıkları bu büyük sorumlulukları yerine getiren ilim neferleridir. Bizlere düşen en önemli görev ise öğretmenlerimize gereken saygı ve değeri vermektir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Öğretmenlik insanlığın var oluşundan bu yana tüm toplumlarda en değerli ve saygın bir meslektir. Öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesiller ise ülkemizi daha da ileriye götürecek yegane umutlarımızdır. Görevlerin en kutsalını yerine getiren, Denizlimizin ve güzel ülkemizin tüm kurumlarında mesleklerini ifa eden öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm öğretmen ve eğitim çalışanlarıyla beraber güçlü bir Türkiye için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Bu vesilelerle başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şahadet şerbeti içmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum” diye konuştu.