Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile Genç Denizli Kulüpleri kurs kayıtları başladı. Genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmanın yanı sıra karikatür, resim ve geleneksel Türk el sanatları dalında verilecek ücretsiz kursların kayıtları 30 Eylül 2019'a kadar sürecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde Tiyatro, Karikatür, Resim ve Geleneksel Türk El Sanatları Kulüplerine kayıt yaptırılabilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ise genç yeteneklere zengin kadrosu ile ücretsiz eğitimler vermeye devam edecek.

Kayıtlar Genç Denizli'de

Denizli'de genç sanatçıların yetişmesine olanak sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Kulüpleri kayıtları http://genc.denizli.bel.tr/ internet sitesinden ayrıca Genç Denizli'nin Altıntop Mahallesi 1318 Sokak No:8'de bulunan tarihi Merzeci Un Değirmeni'ndeki merkezinden yapılabilecek. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler mesai saatleri içinde 0 (258) 280 21 23 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilecek.

Başkan Osman Zolan'dan başarı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, uzun yıllar önce kurulan Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli'nin kentin kültür ve sanat hayatına çok büyük katkıları olduğunu söyledi. Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli'nin geleceğin sanatçılarını yetiştirmesinin yanı sıra verdikleri kurslarla özellikle gençleri konservatuarlara ve güzel sanatlar bölümlerine hazırladıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, yeni sezonda sanata gönül veren herkese başarılar diledi.