Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, bu yıl Pamukkale Üniversitesi'ni (PAÜ) kazanan öğrenciler ile eğitimine devam eden üniversiteliler ve PAÜ personeli için PAÜ yerleşkesindeki yemekhane önünde bilgilendirme standı açtı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'nin açtığı stantta öğrenci ve PAÜ personeline otobüs hat numara ve güzergahları konusunda bilgi verilirken, Denizli Öğrenci Kartların vize yapılması konusunda kolaylık sağlandı. İsteyen öğrencilerin Denizli Öğrenci Kartları, PAÜ kimlik kartlarıyla da entegre edildi, bakiyesi bulunan kartlar ise öğrencilerin kimlik kartlarına aktarıldı. Öğrenci kartlarını kimlik kartları ile entegre eden üniversiteliler otobüse binmek için ikinci bir kart taşımak zorunda olmadıklarını bildirerek uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Büyükşehir’den PAÜ'lü öğrencilere kolaylık (2)

STANT 16 EKİM’E KADAR AÇIK KALACAK

PAÜ'lü öğrencilere kolaylık getiren bilgilendirme standı 16 Ekim 2023 Pazartesi gününe kadar açık kalacak. Ayrıca söz konusu bilgilendirme ve diğer işlemler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'ye ait eski Özel İdare Binası karşısında bulunan Valilik Kart Dolum Merkezi, Bayramyeri Meydanı Kart Dolum Merkezi, Otogar Kart Dolum Merkezi, PAÜ Hastane Kart Dolum Merkezi ve Çınar Kart Dolum Merkezi’nden de (Merkez Kapalı Spor Salonu yanı) ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir’den PAÜ'lü öğrencilere kolaylık (1)

BÜYÜKŞEHİR’DEN PAÜ’YÜ KAZANAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, üniversiteyi kazanarak Denizli’ye ilk kez gelen öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlıyor. Uygulama ile Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, şehir dışından gelen öğrenci ve ailelerini terminalden kayıt yaptıracakları PAÜ’ye ücretsiz olarak götürüyor. Şehir dışından PAÜ’ye kayıt yaptırmak üzere Denizli’ye gelen öğrenci ve ailelerinin adres bulmakta zorluk yaşamamaları ve işlemlerini zaman kaybetmeden tamamlamaları için belediye otobüsü tahsis edildi. Bir hafta sürecek uygulama ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görevlendirilen belediye otobüsü, şehre ilk kez gelen üniversiteli gençleri kayıt olacakları PAÜ’ye ücretsiz ulaştıracak.

Büyükşehir Deski 3 Mahallenin Daha İçme Suyu Hatlarını Yeniledi Büyükşehir Deski 3 Mahallenin Daha İçme Suyu Hatlarını Yeniledi