Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yapacağı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı çalışmaları sürüyor. "Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim" sloganıyla hayata geçirilen stratejik plan çalışmaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Çamlık'ta gerçekleşen programa Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Turgut, Mustafa Gökoğlan, ve Ali Aydın, Pamukkale Üniversitesi'nden Doç. Dr. İbrahim Aksel ve Merkezefendi ilçesinde görev yapan muhtarlar katıldı.

"Bizler milletin emanetçisiyiz"

Göreve başladıkları ilk günden beri tüm muhtarlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Osman Zolan, "Yerel yönetimler muhtarlıktan başlayan bir sistem. Mahallemize, şehrimize birlikte hizmet edeceğiz. Denizlimizde ne yapacaksak vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, tüm kurum ve kuruluşlarımızla, şehrimizde yaşayan herkesle birlikte karar verip hayata geçireceğiz. İnşallah 5 yıl daha mahallemize, şehrimize, hizmet etmeyi Allah'ım bizlere nasip etsin. Bizler milletin emanetçisiyiz" diye konuştu.

"Şehrimize hizmeti birlikte götürelim"

Denizli'nin 5 yıllık geleceğine ışık tutacak 2020-2024 Stratejik Planı'nı hazırladıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "İstiyoruz ki önümüzdeki 5 yıl da şehrimize hizmeti birlikte götürelim. Bu işin başlangıcı, ana omurgası stratejik plandır. Önceliğimiz bu şehrin ihtiyaç önceliklerini belirleyerek imkanlar çevresinde ihtiyaçlarını gidermektir. Allah yolumuzu açık etsin. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun." Konuşmanın ardından muhtarlarda stratejik planla ilgili görüş ve önerilerini paylaştı.