Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek yaya geçidi ve yol çizgisi yenilemesi ile kanalizasyon hatları temizleme çalışması yaptı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına yol açacak kazaların en aza indirilmesi ve işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması çalışmaları kapsamında Saltak, Çaybaşı, Doktorlar, Yeşilköy, Devrim, Lozan, Mimar Sinan, Lise, Atatürk ve Cumhuriyet, Halk, Fatih, Dumlupınar, Kıbrıs Şehitleri, İncilipınar, Emek, İnönü, Zübeyde Hanım, Merkezefendi, Ahi Sinan, Hürriyet ve İstiklal Caddesi ile 2.Ticari Yol, Çamlık Bulvarı ve 505Sokak'ta yaya geçidi ve yol çizgileri yenileme çalışması yaptı.

Çevre ve insan sağlığı için kanalizasyon hatları temizlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı da 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında çevre ve insan sağlığı için kentin birçok noktasında kanalizasyon hatlarında temizleme çalışması yaptı. Sokağa çıkma kısıtlamasında yolların da boş olmasını fırsat bilen Büyükşehir DESKİ bu kapsamda Kayalık Caddesi, Saltak Caddesi, Şehit Albay Karaoğlanoğlu Caddesi, Yeşilköy Caddesi, Ziya Tıkıroğlu Caddesi, Çınar Sokak, Yusuf Batur Caddesi, Merkezefendi Caddesi, 29 Ekim Bulvarı ve Doğan Demircioğlu Caddesi ve bağlı sokaklarındaki kanalizasyon hatlarını temizledi.

Belediyecilik hizmetleri aksamadan sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için yoğun bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesinin belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdürdüğünü söyledi. Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında nöbetçi ekiplerin görevleri başında olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Bir yandan Büyükşehir ALO 153 ve 112 Çağrı Merkezini arayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan sokakların da boş olmasını fırsat bilerek kanalizasyon temizleme çalışmaları ile yol çizgileri yenileme çalışması yaptık. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor. Emek veren katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma ve ayrıca evinde kalarak Kovid-19 tedbirlerine uyan değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" dedi.