Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 2008 yılında hayata geçirilen “Eğitim İçin El Ele” Projesi 14'ncü dönemini tamamladı. Servergazi Mesireliği’nde düzenlenen kapanış programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ve gönüllü eğitmenler katıldı. Proje kapsamında 14 yıl içerisinde 5 bin 500 gencin eğitimlerden yararlandığını kaydeden Eğitim İçin El Ele proje koordinatörü Gülsen Eltutan, “Denizli’de lise son ve mezun olan öğrenci arkadaşlarımızın ücretsiz olarak yararlandığı projemizden bu güne kadar 5 bin 500 öğrencinin faydalanmış olması bizleri mutlu ediyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılında da Pamukkale Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde okuyan 35 gönüllü eğitmen arkadaşımız ile birlikte 102 öğrencimizin eğitimine destek olduk. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008 yılında başlattığı Eğitim İçin El Ele projesinin 14. dönemini tamamladı. Proje ile bugüne dek 5 bin 500 gencin hayallerine ulaşmasına yardımcı olundu.

"GENÇLERE ROL MODEL OLUYORSUNUZ"

“Eğitim için atılan iyilik tohumları, sizlere de güzellikler sunacaktır” diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Eğitim için El Ele projesi ile hayallerine kavuşmak isteyen gençlere 14 yıldır kesintisiz bir şekilde ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Değirmenci, “2008 yılında başlayan bu güzel yolculuk sizlerle beraber devam ediyor. İstiyoruz ki, dünya döndükçe eğitim için el ele olmaya, gençlerimize ışık olmaya devam edelim. Gençlerimize umut olduğunuz için iyi ki varsınız diyorum ve hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Gençlerin gönüllü eğitmenlik yapmasının çok büyük kazanımlar getireceğini vurgulayan Değirmenci, şunları kaydetti: “Bir insanın hayatına dokunabiliyorsanız o zaman daha huzurlu ve mutlu oluyorsunuz. Biz insanları diğer canlılardan ayırt eden en büyük özellik de budur. Sizde bunun en güzel örneğini sergilediniz ve 1 yıl boyunca sizden bir şeyler öğrenme gayreti içerisinde olan gençlerimize rol model oldunuz. Emekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, gönüllü eğitmenlere teşekkür belgesini takdim etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008 yılında başlattığı Eğitim İçin El Ele projesinin 14. dönemini tamamladı. Proje ile bugüne dek 5 bin 500 gencin hayallerine ulaşmasına yardımcı olundu.