Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bir kez daha rahmet ve bereket ayına ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Rabbim nefsimizi terbiye ettiğimiz, feyz dolu oruçlar tutmayı nasib etsin" dedi. Derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz ramazan ayında paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği mübarek bir aydır. Özellikle içinde bulunduğumuz bu günlerde her zamankinden daha çok düşkün ve muhtaçlara yardım etmeli, en yakınımızdan başlayarak ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmalıyız."

Ramazanın aynı zamanda sabır ayı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Tüm insanlığın büyük bir salgınla karşı karşıya kaldığı bu günlerde sabır çok önemli, alınan tedbirlere uymak çok önemli. Ben evinde kalıp tüm kurallara uyan ve olağanüstü sabır gösteren tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayında da aynı sabrı gösterip kurallara en iyi şekilde uyarak bu işin üstesinden geleceğiz inşallah. Allah'ım bu mübarek ayda yapmış olduğumuz ibadetleri ve hayırları kabul eylesin" dedi.

Rahmetin ve mağfiretin doruğa ulaştığı 11 ayın sultanı ramazan ayında kalplerden sevginin, sofralardan bereketin, evlerden huzur ve saadetin eksik olmamasını dileyen Başkan Zolan, "Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.