Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basın mensupları katıldı. Boyacı, Denizli basınına verdiği katkıları ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne nazik ziyareti nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. 9 yıl sonra yeniden düzenlenen Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması’nı da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı,  "Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yerel basına verdiği destekleri vesilesiyle Sayın Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum" dedi.

 "Sizler bizim sesimiz, gözümüz, kulağımızsınız"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, saat mefhumu gözetmeksizin, 365 gün, gece gündüz demeden vatandaşların haber alma hakkı için görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Başkan Osman Zolan, "Göreve geldiğimiz günden itibaren yerel basını hep önemsedik. Sizler bizim sesimiz, gözümüz, kulağımızsınız. Sizler aracılığıyla haberin doğru bir şekilde milletimize duyurulması çok önemli. Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile bugüne kadar hep birlikte olduk, ortak projeler gerçekleştirdik" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Basının her zaman yanında

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her zaman basın mensuplarının yanında olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Çünkü sizler Denizli’ye fayda sağlayacak, marka değerini daha da güzelleştirmek için tüm dünyaya haberleri ulaştırıyorsunuz. Sizlerin yapmış olduğu haberlerle algı ve olgu anlamında Denizlimiz çok güzel noktaya geldi. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması’nın 2020 yılında da gerçekleştirilmesini arzu ediyoruz" diye konuştu. Başkan Zolan, daha sonra günün anısına Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Boyacı’ya çiçek takdim etti.