Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları(TCDD) karşılıklı olarak günde 8 seferin yapıldığı İzmir-Denizli treninin saatlerinde yeni düzenlemeye gitti. Basmane-Denizli treni ile Göller Ekspresinin hizmet verdiği hat üzerinde günde 8 sefer yapılıyor. Yapılan yeni düzenlemeyle Denizli’den ilk tren saat 01.59’da son tren ise saat 18.00 olarak değiştirildi. İzmir’den ise ilk tren 07.05, son treninin saati ise 23.05 olarak belirlendi.

BİLET FİYATLARI ZAMLANMIŞTI

Mimarlar Odası Denizli Şubesi:  “Kent Müzesinde Emeği Olanlar Yok Sayılmaz” Mimarlar Odası Denizli Şubesi: “Kent Müzesinde Emeği Olanlar Yok Sayılmaz”

Denizli ulaşımında büyük öneme sahip Denizli-İzmir tren biletlerine zam yapıldı. TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından yapılan yüzde 15 zamla, Denizli-İzmir tren biletleri 88 liraya çıktı. Bazı seferlerin fiyatları ise 90 lira oldu. Denizli-Aydın tren bileti ise 30 liraya çıktı. Zam 12 Kasım’da yapılmıştı.

İŞTE DENİZLİ-İZMİR GÜZERGÂHI YENİ SEFER SAATLERİ:

Denizli-İzmir seferini yapan Basmane Treni ile Göller Ekspresinin sefer saatleri değişti. Geçtiğimiz günlerde de tren bilet fiyatları yüzde 15 zamlanmıştı.

İŞTE İZMİR-DENİZLİ GÜZERGÂHI YENİ SEFER SAATLERİ:

İŞTE İZMİR-DENİZLİ GÜZERGÂHI YENİ SEFER SAATLERİ: