Spor Toto 1. Lig'in 15'inci haftasında Altaş Denizlispor sahasında Bodrumspor'u konuk etti. Sezon başından bu yana ilk kez bir maça eksiği olmadan çıkan temsilcimiz maçın ilk dakikalarında rakibine üstünlük kurmakta zorlandı. Emre Sağlık'ın henüz 3'üncü dakikada çizgiden çıkardığı top yeşil siyahlı ekibi ilk yarıda oyunun içerisinde tuttu. 20'nci dakikadan itibaren oyunda dengeyi kuran Altaş Denizlispor, 30'uncu dakikada Mustafa Çeçenoğlu ile çok net bir fırsattan yararlanamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

Denizlispor mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta konuk ettiği Bodrumspor'la golsüz berabere kaldı. Rakibine oranla sahada daha iyi görünen ancak vasatı aşamayan Horoz, puanını 6 yapsa da hedeflediği 3 puanı alamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Giray Bulak ikinci yarıya Berkant Gündem'in yerine Bekir Turaç Böke'yi alarak başladı. 52'de temsilcimiz Ömer Şişmanoğluyla, rakip Bodrumspor ise Recep Aydın'la gole çok yaklaştı. Sonraki bölümde tempo iyice düşerken temsilcimiz Mustafa Çeçenoğlu'yla gole çok yaklaştı. Temponun çok fazla yükselmediği maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Puanını 6 yapan Horoz, bu sezon 2'nci kez bir maçı 0-0 tamamladı. Son iki maçını kaybeden Bodrumspor ise aldığı bu beraberlikle galibiyet hasretini 3'e çıkardı. Puanını 22 yapan Muğla ekibi maç fazlası ile 6'ncı sırada yer aldı.

STAD: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe, Sezgin Çınar, Kemal Mavi

Denizli’nin “Gastronomi Haritası” Oluşturuldu Denizli’nin “Gastronomi Haritası” Oluşturuldu

ALTAŞ DENİZLİSPOR: Hüseyin Altıntaş, Emre Sağlık, Muhammet Özkal, Hakan Çinemre, Gökhan Süzen, Berkant Gündem (Dk.46 Bekir Turaç Böke), Dja Djedje, Muhammed Özkal, Mustafa Çeçenoğlu, Özer Özdemir (Dk.90 Leo Schwechlen), Ömer Şişmanoğlu

BODRUMSPOR: Diogo Sousa, Üzeyir Ergün, Onur Akbay, Süleyman Özdamar, Cenk Şen, Yekta Kurtuluş (Dk.65 Musah Muhammed), Bahadır Erol, Recep Aydın Dk.90 Mert Çayir), Samet Aydın (Dk.80 Abdurrahman Canlı), Omar Imeri (Dk.80 Musa Aktaş), Celal Dumanlı (Dk.65 Koray Kılınç)

SARI KARTLAR: Dk.40 Dja Djedje (Altaş Denizlispor)