Denizlispor’un yeni teknik direktörü Giray Bulak, Spor Toto 1.Lig’in 12. haftasında karşılaşacakları Tuzlaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Bulak, yeşil siyahlı takımın formunu yükselteceklerinin altını çizerek, “Takımın durumu kötü değil. Puan alamadığımız için bu pozisyondayız. Aslında iyi çocuklar, iyi oyuncular. İyi bir kulüp ama şuanda formumuz istediğimiz gibi değil. Ama bu formu yükselteceğiz. Kazanmaya başladıkça da her şey yerine oturacak. En altta olduğumuz için önümüzdeki bütün maçlarımız zor maçlar. Diğer rakipler bizim önümüzde ama onları da bir sorduğunuzda onların da sıkıntılı tarafları var. Sorunlarımız var tabii… Tuzla maçımız kazanacak olduğumuz bir maç. Mutlak kazanmamız gereken bir maç” dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, “Şuanda formumuz istediğimiz gibi değil. Ama bu formu yükselteceğiz. Kazanmaya başladıkça da her şey yerine oturacak. En altta olduğumuz için önümüzdeki bütün maçlarımız zor maçlar” dedi.

“TARAFTARIMIZA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR”

Denizlispor taraftarına büyük iş düştüğünü belirten Giray Bulak, “Taraftarımıza büyük iş düşüyor. Çocuklardan daha fazla taraftarımıza iş düşüyor. İnşallah gelip destek verirlerse çok mutlu olacağız, memnun olacağız. Çünkü onlar bizim olmazsa olmazımız, her şeyimiz. Bekliyoruz kendilerini ve iyi hazırlanıyoruz. Yürekli çocuklar, biraz kırılganlıkları var. O da normal tabii. Maç kaybedince, kazanamayınca böyle oluyor. Ama her geçen gün daha iyi olacağız ve bu maçı kazanacağız” dedi.

“KUPA MAÇINI ÇOK FAZLA DÜŞÜNMÜYORUZ”

Kupa maçında kadroda genç oyuncuların ağırlıklı olacağını söyleyen Giray Bulak açıklamalarını, “Urfa kupa maçı çok fazla düşündüğümüz bir şey değil. Orada genelde gençlerle oynayacağız. Bunu buradan söyleyeyim. Çünkü bize asıl hedefimiz lig. Dolayısıyla da genç çocuklarımızı da içeriden göreceğiz. Belki birkaç tane deneyimli oyuncuyu oynatabiliriz ama gençlerimizi görme açısından fırsat olacak bizim için” sözleriyle sürdürdü.

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, “Şuanda formumuz istediğimiz gibi değil. Ama bu formu yükselteceğiz. Kazanmaya başladıkça da her şey yerine oturacak. En altta olduğumuz için önümüzdeki bütün maçlarımız zor maçlar” dedi.

“YİNE BİRLİKTE BAŞARIRIZ”

Ev Sahipleri Dikkat: Son Gün 1 Nisan Ev Sahipleri Dikkat: Son Gün 1 Nisan

Denizli’nin büyük bir kent olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “ Denizli büyük bir kent. Sanayinin en önemli kentlerinden Dolayısıyla Denizlispor geçmişte bu şehri çok güzel günler yaşattı. Şimdi bu gençlerin o yaşanan güzel günlerdeki taraftara ihtiyacı var. Taraftarlarımız da gelirse çok mutlu oluruz. Yani birlik beraberlik zamanı. Hem ekonomik hem de fiziksel ve beyinsel tabii ki taraftarımıza, insanlara ihtiyacımız var. Buradan kendilerine söyleyeceğim bu. Biz her zaman onlara inanıyoruz. Biliyorum geçmişte bunları yaşadık, yaptık. Yine birlikte başarırız diye düşünüyorum” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

MAÇ GÜNÜ VE SAATİ

Denizlispor 6 Kasım 2022 Pazar günü saat 13:30’ da Tuzlaspor’u evinde konuk edecek. Maçı Adem Cinek yönetecek. Yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Mehmet Şengül yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Özgür Reha Alıcı oldu.