Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Altaş Denizlispor, deplasmanda Yılport Samsunspor’a konuk oldu. İki takım arasındaki 49. randevuda galibiyete uzanan taraf Samsunspor oldu. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçta ev sahibi Yılport Samsunspor, J.Szumski, Celil, Ali, Yunus Emre, Alim, G.Laura, Ali Kaan, Osman, Zeki, K.Harris, D.Tanque 11 ile sahadaydı. Altaş Denizlispor ise Hüseyin, Hakan, Emre, Muhammet, Gökhan, Mustafa, Özer, B.Dja Djedje, L.Schwechlen, Muhammed, Ömer ilk 11 ile sahaya çıktı. Müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetti.

Denizli’de Boşanma Sayısı Azaldı Denizli’de Boşanma Sayısı Azaldı

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Altaş Denizlispor, deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaştı. İki takım arasındaki 49. randevuda kazanan taraf 5-0’lık skorla Samsunspor oldu.

Maçta ilk golü, Samsunsporlu oyuncu 25. dakikada Douglas Tanque’nin asistiyle Gaetan Laura kaydetti. Samsunspor da Laura, dakikalar 36’yı gösterdiğinde kendisinin ve takımının 2. golünü kaydeden isim oldu. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Altaş Denizlispor, deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaştı. İki takım arasındaki 49. randevuda kazanan taraf 5-0’lık skorla Samsunspor oldu.

Altaş Denizlispor 2. yarıya Özer Özdemir-Bekir Turaç Böke, Mustafa Çeçenoğlu-Berkant Gündem değişiklikleriyle başladı. Samsunspor 61. dakikada Ali Ülgen’in kaydettiği golle farkı 3’e çıkardı. Dakika 68’ de Samsunspor’ da Harris takımının 4. golünü kaydetti. Samsunspor’un 5. golü Ahmet Sağat’tan geldi. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Yılport Samsunspor, Altaş Denizlispor’u 5-0 mağlup etti. Bu skorla Samsunspor bu sezonki en farklı galibiyetini alırken puan cetvelinde 2. sıraya yükseldi. Yeşil siyahlı ekip ise 6 puanla 19. sırada kaldı. Geçen sezon da Denizlispor, burada 5-0 maçı kaybetmişti.