Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 37’nci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Denizlispor’un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, matematiksel olarak her şeyin bitmediğini belirterek hedeflerinde Ümraniyespor maçı olduğunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 37’nci haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olacak Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, “Matematiksel olarak her şey bitmeden ligin ne olacağı belli olmaz, inşallah önümüzdeki Ümraniye maçıyla işi bitiririz

ALİ İPEK ZAMANINDA DA KURTARMIŞTIK”

Takımdaki eksikler hakkında bilgi veren Bakkal, "Tabii ki çok mutluyuz. 26 puan alan, iyi oynayan ve iyi skorlar almaya çalışan bir takım var. Matematiksel olarak her şey bitmeden ligin ne olacağı belli olmaz. Bunun yanında cezalı ve sakatımız var. Dje Dje sakatlandı ve sezonun kapattı. Ömer ve Mayi cezalı… Her hafta birileri oynuyor ve takım kazanıyor. İnşallah önümüzdeki Ümraniye maçıyla işi bitiririz. Ligde kalma patentini ve resmiyetini alırız. 2008-2009 sezonunda rahmetli Ali İpek zamanında takımı kurtarmıştık. O sezon söylediğim zaman kimsenin umurunda olmadı ve takım düştü. Hep beraber inşallah bu işi bitireceğiz. Bundan sonraki senenin önemli olduğunu söylemek zorundayım" şeklinde konuştu.