Transferde son düzlüğe girilirken Denizlispor adeta gaza bastı. Yeşil-siyahlılar Gençlerbirliği’nden 27 yaşındaki Mustafa Çeçenoğlu ile anlaşma sağladı. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Denizlisporlu kurmaylar ile görüşen tecrübeli orta saha 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Çeçenoğlu, geçtiğimiz sezon da Boluspor’a kiralanmıştı.

Denizlispor’un transferde son hamlesi Mustafa Çeçenoğlu oldu. Yeşil-siyahlılar 27 yaşındaki oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI

Yeşil-siyahlılar imzaların ardından yaptığı açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Gençlerbirliği forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Çeçenoğlu ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Mustafa Çeçenoğlu'na hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

28 GOL, 8 ASİSTİ VAR

Profesyonel futbol kariyerine Beylerbeyi’nde başlayan Mustafa sırasıyla;  Başkent Gözgözler Akademi FK,  Menemenspor,  Gençlerbirliği ve Boluspor formalarını terletti. Kariyerinde 195 maçta çıkan 27 yaşındaki oyuncu 28 gol atarken, 8’de asist üretti.