Ankara’da yaşayan Denizlili ressam Hakkı Uslu’nun 90 adet eserinin yer aldığı resim sergisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda yapılan açılışa, Başkanı Osman Zolan'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve sanatseverler katıldı. Ressam Hakkı Uslu kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, "Uzun yıllardır Ankara’da yaşıyorum. Memlekete duyduğumuz özlemi, hasreti, sevgimizi tuvale aktarmaya çalışıyoruz. Sanata ve sanatçıya verdikleri desteklerden dolayı Başkanımız Osman Zolan Bey’e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sanata ve kültüre her zaman destek

Başkanı Osman Zolan ise, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanata ve kültüre en üst seviyede destek olma konusunda gayret ediyoruz. Bir şehir sadece altyapı, üst yapı gibi fiziki yatırımlarla değil, sanat ve kültürle olur. Denizli’de böyle güzel bir sergi açan kardeşimiz Ressam Hakkı Uslu’ya çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Zolan’a portre sürprizi

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. 90 adet resmin yer aldığı sergide Ressam Hakkı Uslu, Başkan Osman Zolan’a yaptığı suluboya portresini hediye etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda  yer alan Hakkı Uslu’nun eserleri 8 Kasım’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.