Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, yaptığı basın açıklamasıyla ABD’nin dolar üzerinden başlattığı tepkiye gösterdi ve 67 oda ve 32 bin 500 esnafla milletin ve devletin yanında olduklarını söyledi.

ABD’nin ülkemize yönelik başlattığı ekonomik savaşa karşı ülkemiz esnafı ve sanayicisi Türk Lirasına sahip çıkmaya devam ediyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine vatandaşlar, işadamları ve esnaflarda Türk Lirasına sahip çıkarak dolar bozdurmaya devam ediyor. ABD’ye bir tepkide Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nden geldi. Toplam 67 oda ve 32 bin 500 esnafın kayıtlı bulunduğu Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, canımızla kazanılar bu topraklar üzerinde oynanan oyunların hiçbir zaman tutmadığını belirterek, ekonomi üzerinden oynanan oyunlarında tutmayacağını ifade etti.

Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili Mehmet Ali Erbeği ve oda başkanlarıyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu; “ Çanakkale ve 15 Temmuz ile ülkemize diz çöktürmek isteyenler, bu çabalarında başarısız olunca şimdide ekonomimiz ile ülkemize saldırıyor. Bugün birlik olma ve malımız ile vatanımıza sahip çıkma günüdür. Onlara Çanakkale’yi ve 15 Temmuz’u yeniden hatırlatacağız” dedi.