CHP’de 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler öncesi başvuru süreci tamamlandı.  CHP’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için resmi başvuru yapan tek aday adayı Arif Balkanay oldu. Balkanay, geçtiğimiz seçimlerde Merkezefendi Belediye Başkan adayı olmuştu.

 PAMUKKALE’YE TEK, MERKEZEFENDİ’YE 3 ADAY

CHP’nin Pamukkale ilçesinde ise tek aday adayı bulunuyor. Geçtiğimiz seçimlerde milletvekili adayı olan Ahmet Divarcı, Pamukkale Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Resmi başvuru sürecinde en hareketli ilçe ise Merkezefendi oldu. CHP’den 3 isim Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. CHP Merkezefendi eski ilçe başkanı Sedat Demirci, eğitimci Sabri Yıldız ve avukat Şeniz Süzek Doğan, başvurularını yaparak resmen aday adayı oldu.

İŞTE İLÇELERİN ADAYLARI

Acıpayam’da Alim Arslan, Bekilli’de Türkan Keyik, İsmail Karapınar, Zeki Yıkıcı, Mustafa Başkafa, Baklan’da Sevgi Tuyji, Sarayköy’de Cengiz Demirci, Osman Yavuz, Bozkurt’ta Birsen Çelik, Buldan’da Musatafa Gülbay, Hikmet Şenözen Çal’da Ahmet Hakan, Hasan Gündüz, Çardak’ta Enver Şahinkaya, Veli Oral, Çivril’de Ömer Köseoğlu, Güney’de Mustafa Urtekin, Honaz’da Yüksel Kepenek, Serinhisar’da Hüseyin Gemi  aday adaylığı için başvuru yapan isimler oldu. Tavas, Kale, Çameli, Beyağaç ve Babadağ’da aday adaylığı için resmi başvuruda bulunan olmaması dikkat çekti.