Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente şehir dışından uyuşturucu sokmaya çalışan zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Ekipler, Denizli-Antalya Karayolu üzerinde durdurulan şüpheli araçlarda aramalar yaptı. Aramalara özel eğitimli Narkotik köpeği Çako’da katıldı.

KEKİN İÇERİSİNE SAKLAMIŞLAR

 Antalya’dan Denizli’ye gelen bir otomobili durduran ekipler otomobilde arama yaptı. Narkotik köpeği Çako’nun araçta bulunan bir keke tepki gösterdi. Bunun üzerine poşeti açılan sufle kekin içerisinden uyuşturucu madde çıktı. Güzergah üzerinde durdurulan şüpheli araçlarda arama yapan görevliler başka bir araç içerisinde yaptıkları aramada da eroin ve metamfetamin maddesi buldu.

Son üç  gün içerisinde Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen operasyonlarda 77 gram eroin maddesi, 18 gram metamfetamin maddesi ve 11 gram esrar maddesi kent merkezine ulaşmadan ele geçirildi. 6 uyuşturucu madde satıcısı yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Uyuşturucu madde kullanan 16 şahıs hakkında da yasal işlem yapıldı.