Anadolu Rock müziğinin ünlü sesi Haluk Levent, konser için Denizli’ye geldi. Sevilen şarkıcı, Honaz’a bağlı Emiraziz Mahallesi’nde yaşayan Ersoy ailesinin kahvaltı davetini kırmadı. Ailenin sosyal medyadan yaptığı daveti kabul eden Levent, Ersoy ailesinin evinin bahçesinde kahvaltı yaptı. Rock müziğinin efsane ismi, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Konser öncesi, doping gibi sofra

Ünlü Sanatçı Haluk levent’tin Honaz’dan sonra ikinci durağı Merkezefendi Mahallesi oldu.  Gittiği kentlerde takipçilerinin konuğu olmayı ihmal etmeyen ünlü sanatçı, konser öncesi başka bir hayranı olan Denizlili fenomen İsmet Bilgi’nin evine konuk oldu. Burada kapıda karşılanan sanatçı hayranlarıyla kucaklaştı. Levent, kendisi için hazırlanan yer sofrasına oturarak yine kendisi için hazırlanan kuru fasulye, dolma, turşu ve çorba oluşan menüden yedi. Sanatçı  daha sonra ise hayranlarıyla birlikte fotoğraf çekildi.

Twitter’dan paylaştı

Yaklaşık 1,5 saat ailenin yanında kalan sanatçı burada geçirdiği güzel zamanı, sosyal medya hesabı twitter “Yemek konusunda çok yüzsüzüm İyi ki geldim.. Sağol ismet.. Ben başlıyorum arkadaşlar!”  diyerek paylaştı.

“Bizimle vakit geçirdiği için çok mutluyuz”

Ünlü sanatçı Haluk Levent’le birlikte unutulmaz bir akşam yaşadıklarını kaydeden İsmet Bilgi, “Haluk Levent’le sosyal medyadan tanıştım. 2 sene önce Haluk Levent’tin klibinde de oynadım. Daha önce konser için Denizli’ye geldiğinde beni davet etti birlikte Denizli Kebabı yedik. Bu ikinci görüşmemizdi. Denizli’de konser vereceğimi öğrendiğimde kendisine konser öncesi veya konser sonrası vaktin olursa yemek yemeye beklerim, dedim. Bize vakit ayırdı ne mutlu bize birlikte zaman geçirdik. Akşam 19.00 gibi evimize konuk oldu birlikte 1,5 saat bir süre birlikte vakit geçirdik” dedi.