Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde yeniden aday gösterilmesinin ardından, AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi.

Denizli AK Parti Teşkilatı’nın tam kadro yer aldığı basın toplantısında, yerel seçim çalışmalarının startı verildi.  Toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptıkları icraatları anlattı, Denizli’yi bir dünya kenti yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

Basın toplantısında, İl Başkanı Necip Filiz ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, İzmir Büyükşehir Belediyesi için Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci’nin isminin gündemde olması da soruldu.

ADAYLIĞA ERKEN AÇIKLAMA

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının yarın açıklanmasını beklediğini ifade ederek, “Nihat Zeybekci’nin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı, yarın AK Parti Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı o 20’ye yakın ilin içinde yer almasını bekliyoruz. Biz de yarın sabah yola çıkıp Ankara’ya gideceğiz. Nihat Zeybekci, 2004 yılında Denizli’de AK Parti belediyeciliği başlatan, daha sonra da şehrin bugünkü haline gelmesindeki birçok projede fikir babası olmuştur. Nihat Zeybekci, bilgi ve tecrübeleriyle İzmir’de, Ak Partili belediyecilik anlayışının bayrağını 31 Martta dikmek istiyoruz. Rabbim sayın bakanımızın yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“İZMİR ADAYLIĞI HEYECAN YARATTI”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Nihat Zeybekci, 2004’te ak belediyeciliği başlatan, yenilikleri güzellikleri kente getirendir. Nihat Zeybekci belediyecilik konusunda en üst düzeyde bilgiye sahiptir. Kendisiyle 7 yıl birlikte çalıştık sonra bayrağı devraldık. Şunu net olarak söylüyorum Nihat Zeybekci gece gündüz çalışmayı seven vizyon sahibi bir büyüğümüzdür. İzmir’de aday olması bizi heyecanlandırdı ve mutlu etti. Ve inşallah görev nasip olacaktır. Nasip olduğunda da İnşallah İzmir'de nice güzellikleri yapacaktır” diye konuştu.