İLK EĞİTİM, YENİLİKÇİ İŞLETMELERE AR-GE DESTEKLERİ VE PROJE SÜRECİ

Eylülün ilk eğitimi, Yenilikçi İşletmelere Ar-Ge Destekleri ve Proje Süreci olacak.Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Erkan tarafından 3 Eylül Salı günü verilecek eğitimde, ulusal ve uluslararası kaynaklardan fonlanan projelerin nasıl oluşturulacağı, nelere dikkat edilmesi gerektiği, konsorsiyumun nasıl gerçekleştirilebileceği ve proje çıktılarının nasıl değerlendirilmesi gerektiği anlatılacak. DTO’daki sunum, saat 09.15’te başlayacak.

KARAR VERME ARACI OLARAK MALİYET MUHASEBESİ EĞİTİMİ DE VERİLECEK

Eylül ayındaki ikinci eğitim ise, Karar Verme Aracı Olarak Maliyet Muhasebesi başlığı altında gerçekleştirilecek. Bağımsız Denetçi ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Esra Şengül tarafından 10-11 Eylül’de DTO’da gün boyu verilecek eğitimde, maliyet muhasebesine genel bir bakış açısının sağlanması, maliyet bilgilerinin raporlanması ve yönetim kararlarında kullanılması konuları, katılımcılara örnekleriyle anlatılacak.

PROF. KAYKAYOĞLU’NDAN İŞLETME 4.0 UYGULAMALARI EĞİTİMİ

Eylül ayının son eğitimi, İşletme 4.0 Uygulamaları olacak. Kaykayoğlu Innovation Group Kurucusu Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu, 17 Eylül Salı günü saat 09.15’ten itibaren, Endüstri 4.0’ın ne anlama geldiğini, Endüstri 4.0’ın araçlarının neler olduğunu, İşletme 4.0’ın ne olduğu ile İşletme 4.0’a nasıl hazırlanılması gerektiğini, uygulanmış örneklerle aktaracak.

BAŞKAN ERDOĞAN: “HERKESİ, EĞİTİMLERİMİZE BEKLİYORUZ”

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, bugüne kadar 11 eğitimi yoğun bir katılımla, başarıyla tamamladıklarını hatırlatarak, “Eğitimlerimize gösterilen ilgi, hem bizleri hem de her biri birbirinden değerli eğitmenlerimizi mutlu etmiştir. Denizli Ticaret Odası olarak, eğitimleri işletmelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda belirledik. Bu yıl, 24 eğitim gerçekleştireceğiz. Bunlardan üçü Eylül ayında... Yenilikçi İşletmelere Ar-Ge Destekleri ve Proje Süreci Eğitimi, Karar Verme Aracı Olarak Maliyet Muhasebesi Eğitimi ve İşletme 4.0 Uygulamaları Eğitimi adı altında düzenlenecek eğitimlerimize, ilgi duyan herkesi bekliyoruz.” dedi.