Oda Başkanlığına tekrar aday olarak  giren mevcut Başkan Uğur Erdoğan güven tazelerken, “ Bize inanan ve güvenen herkese çok teşekkür ediyorum.  Denizli’miz için gece gündüz demeden elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Geçen dönem seçimlerde olduğu gibi Erdoğan’ın listesi 30 meslek komitesi ve Meclis üyelerinin tamamını kazanmış oldu.

Denizli Ticaret Odası (DTO), meslek komitesi ve Meclis üyelerinin seçimlerini gerçekleştirdi.

Denizli Ticaret Odası (DTO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimini gerçekleştirdi. 20 bin üyesi bulunan odanın 30 meslek komitesi ve 65 meclis üyesi seçim sonucunda belirlendi. Yeni meclis yönetim kurulu başkanlığına tek aday olarak giren mevcut Başkan Uğur Erdoğan ve yönetimini ilk toplantıda seçecek.

Denizli Ticaret Odası (DTO), meslek komitesi ve Meclis üyelerinin seçimlerini gerçekleştirdi.

TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Seçim sonrası konuşan ve üyelere teşekkür eden Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Bizler yarın yine üyelerimizin yanında olacağız.  Görevde olduğumuz süre boyunca bir çok sektörde işleri artırdık. Bugünde sabah saat 07.30’dan itibaren herkes akın akın buraya geldi. Herkesten Allah razı olsun. Birlik ve beraberlik vurgusunu dile getirmek istiyorum. Bizler bu şekilde olursak kentimize ve ülkemize katkı sağlarız. ‘Denizli’nin ticareti artmalı ve yeni yol haritası belirlemeli’  diyerek yola çıkmıştık. Bunu da dünyanın dört bir yanına giderek yapabiliriz. Türkiye’de devlet destekli KOSGEB ile dünyanın 4 tarafına giden odalardan biriyiz. Yarından itibaren yine sektör bazlı her fuara katılacağız. Daha güçlü bir Denizli olacağız. Onurlu ve gururlu bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah nasip ederse Denizli’ye yakışan organize sanayi siteleri kurmak için konuşuyoruz. Denizlimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası (DTO), meslek komitesi ve Meclis üyelerinin seçimlerini gerçekleştirdi.

DTO Başkanı Erdoğan: “Milletimizin Kararı, Başımızın Tacıdır” DTO Başkanı Erdoğan: “Milletimizin Kararı, Başımızın Tacıdır”

TOGG’LA İLGİLİ FLAŞ DENİZLİ AÇIKLAMASI

“Güzel bir seçim geçirdik” diyerek sözlerine devam eden Erdoğan, “ Buraya katılan tüm ekibime de teşekkür ediyorum. Sabah 8’den akşam 22’ye kadar çalışan tüm kadromuzda alkışı hak ediyor. Teknik tekstilin ardından yerli ve milli otomobil TOGG’a da katkı sağlayacak işler yapacağız. Bu otomobilde ‘Denizli’nin de yeri olsun’ diye ciddi adımlar atıyoruz. Bugün Denizli’de sanayici, ihracatçı üzerine düşen görevi yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bizlerde yarından itibaren kapı kapı dolacağız. Eleştirileri, iyi ve kötü her şeye açık bir şekilde çalışacağız. Geçmiş dönemde olduğu gibi mecliste sektör bazlı çalıştaylar düzenleyeceğiz ve ne yapabiliriz bunun üzerine çalışacağız. Denizli’nin önceliği ne ise bu konular ele alınacak. Denizli Platformu Dönem Sözcülüğü, noktasında da artık Ankara’da daha yoğun çalışmalar yapacağız. Hep birlikte el ele çok iyi yerlere geleceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Ticaret Odası (DTO), meslek komitesi ve Meclis üyelerinin seçimlerini gerçekleştirdi.