Vali Karahan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Valilik Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak gençlerin en büyük zenginlik olduğunu söyledi. Geleceğin teminatı gençlerin her zaman gurur kaynakları olduğunu, onlar sayesinde geleceğe umutla baktıklarını ifade eden Karahan, "Gençlerimize güveniyor ve onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Biliyoruz ki geleceği ancak iyi yetişmiş kaliteli şahsiyet sahibi gençler kuracaktır. Gençlerine güvenen, onları en iyi şekilde yetiştiren milletler ilelebet mevcudiyetlerini sürdürebilirler. Başta ailelerimiz olmak üzere bütün yatırımlarımız, siz evlatlarımızın en iyi şekilde yetişmesi içindir. Sizler de bunun hakkını verdiniz. Bizleri en iyi şekilde temsil ettiniz. İnşallah daha da başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bu hizmette bir parça tuzumuz var ise bu bizim için en büyük bahtiyarlıktır” dedi.

Karahan, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de "Ulusal ve uluslararası platformlarda kazandığınız ödüllerden dolayı mutluluk duyuyoruz. Sizlerin önünü açmak biz siyasilerin asli görevidir. Okullarımızın gerekli fiziki şartlarını oluşturarak, çeşitli spor tesislerinin yapımını artırmaya çalışıyoruz. Siz değerli gençlerimize iyi bir hizmet sunmak anlamında gayret ediyoruz, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz" diye ifade etti..

Konuşmaların ardından öğrenciler ödüllerini Vali Karahan ve diğer protokol üyelerinden aldı.

Törene, Denizli 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Metin Düz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul yöneticileri ve dereceye giren öğrenciler yer aldı.