Konu ile ilgili açıklama yaparak müjdeyi veren Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları ifade etti: “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bugün yapılan toplantı ile bildirilen EgeKaf 23’e ev sahipliği yapma görevimiz; Üniversitemiz, şehrimiz ve Ege Bölgesi için hayırlı uğurlu olsun. Böylesi prestijli bir etkinliğe ev sahipliği fırsatını Üniversitemize sunan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. EgeKaf 23’e ev sahipliği yapma hedefimizde bizleri destekleyen Denizli Valimiz sayın Ali Fuat Atik başta olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Sayın Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Sayın İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Başkanı Sayın Uğur Erdoğan’a teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca EgeKaf 22’de Üniversitemizi yalnız bırakmayan ve EgeKaf 23 için bizden desteklerini esirgemeyen Denizli iş dünyasına, akademik ve idari personelimize ve motivasyonları ile bizleri güçlendiren sevgili öğrencilerimize şükranlarımı sunarım. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde EgeKaf 23’ün tüm paydaş üniversiteleri, Denizli yerel yönetimleri ve iş dünyası ile iş birliği içinde Denizli’miz için muhteşem bir etkinliğe imza atacağımızdan eminim. EgeKaf 23’ün Üniversitemize, Denizli’mize ve Ege Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda geçtiğimiz yıl Ege Üniversitesi ev sahipliğinde İzmir’de düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EgeKaf), bu yıl Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde Denizli’de gerçekleştirilecek.

Minik Eller Suyu Korumak İçin Eğitim Aldı Minik Eller Suyu Korumak İçin Eğitim Aldı

23-24 Şubat 2023 tarihinde düzenlenmesi planlanan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EgeKaf 23) Ege Bölgesi’nin üniversite gençliğini iş dünyası ile bir araya getirecek. Fuar kapsamında mülakat atölyeleri, seminerler, paneller, sosyal etkinlikler, söyleşiler, öğrenci odaklı pek çok eğitim, workshop çalışmaları, sempozyumlar hazırlanması planlanıyor.