Denizlinin köklü okullarından Erbakır Fen Lisesi, Ahmet Nuri Erikoğlu İlkokulu- Ortaokulu, Saadet Erikoğlu İlkokulu ve Hüseyin Erikoğlu Anaokulunu yaptıran Erikoğlu ailesine sürpriz olarak gerçekleştirilen vefa gecesi programına Denizli Valisi Hasan Karahan, Erikoğlu Ailesi, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Dr.Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Şubaşıoğlu, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı açılış konuşmasında “Bugünleri bize yaşatan merhum Saadet Teyzemiz ve Nuri Amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Evlatlarına uzun ömürler diliyorum. Erikoğlu ailesi milli eğitim camiasının her zaman medarı iftiharı olmuştur. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Sayın valimizin okul yaptıran hayırseverlerimizle bir araya gelelim talimatı üzerine vefa gecelerini düzenliyoruz. İlimizde eğitim-öğretim çıtasının yüksek ve başarılı olmasının yegâne temeli bugün burada olan hayırseverlerimizdir. Sayın Erikoğlu ailesinin nezdinde tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyorum. İlimizin LGS ve YKS sınavlarında ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza atmasında bize büyük destekleri ve yol göstericiliklerinden dolayı Sayın Valimiz Hasan Karahan’a da eğitim camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Valisi Hasan Karahan konuşmasında “Hayırsever Erikoğlu ailesi ve dostlarını saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Türkçemizde az kullanılan Teşekkür kelimesini anlamlandırmak adına hayırseverlerimize teşekkür anlamında vefa gecesi yapmayı düşündük. Davetimize icap ederek bizi onurlandıran Erikoğlu ailesine tekrar teşekkür ediyorum. Hayırseverlik nasip işidir. İlimizde çok sayıda hayırseverimiz var. Erikoğlu ailesi ilimize 4 okul kazandırmıştır. Biz bu sayının katlanarak artacağına inanıyoruz. Bizlerde hayırseverlerimizle birlikte bu güzel hizmetleri milletimiz için gençlerimiz ve gelecek nesillerimize aktarmaya çalışıyoruz. Milli Eğitim Müdürümüz hayırseverlerimiz ile çok iyi ilişkiler içerisinde ve onların eğitime katkı yapmasında büyük ölçüde yol gösterici rol oynuyor. Bizlere de bu vasıta ile hayırlara vesile olmuş oluyoruz. Saygı ve sevgi ile sizleri selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli Valisi Hasan Karahan, Erikoğlu ailesine katkılarından dolayı plaket verdi.