2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Pamukkale Üniversitesi Genel Mezuniyet Töreni için Pamukkale Üniversitesi Yönetimi’nin hazırlıklarında sona yaklaşıldı. Bu yıl 21-22 ve 29 Haziran 2019 tarihlerinde üç gün boyunca gerçekleşecek mezuniyet töreninin açılış programı il protokol üyelerinin katılımıyla 21 Haziran 2019 Cuma günü 10:00 ile 13.00 saatleri arasında yapılacak. PAÜ Spor Salonu’nda üç gün sürecek ve enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının mezunlarını kapsayacak olan genel mezuniyet töreni; 10.00’dan başlayıp 22.00’a kadar sürecek üç ayrı oturumda gerçekleştirilecek.

İlk gün Tıp Fakültesi ile başlayacak olan programın devamında Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencileri; ikinci gün Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Çal Meslek Yüksekokulu, Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri; üçüncü gün ise Fen Edebiyat Fakültesi, Turizm Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Enstitülerin öğrencileri mezun olma heyecanını yaşayacak.

Her akademik birimin dereceye giren öğrencilerinin ödüllendirileceği törende ayrıca bu yıl Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü İkinci Öğretim (İ.Ö.) Programı, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü (İ.Ö.) ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü (İ.Ö.) ilk mezunlarını verecek