Son dakika haberi olarak, kamu ve katılım bankaları üzerinden 0.70 faizli veya 0.70 kar payı oranlarıyla kredi verilecek. Cumhurbaşkanı bankalara talimat verdikten sonra, kamu ve katılım bankaları kolları sıvadı. Eylül ayı itibariyle, bankalardan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak isteyenlere hemen destek ödemeleri yapılacak. Son dakika haberi olarak verilecek bu kredilerde sizlere uygun faizlerle kredi imkanı sağlanacak. Son dakika haberine göre sadece ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları için ve en yüksek 20000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapılacak. 20000 TL alacak kişiler geri ödemesini ise 6 ay ertelemeli ve 30 ay vadeli yapabilecekler.

ZİRAAT BANKASI 0.70 FAİZLE BORÇ KAPATMA KREDİSİNE BAŞLAYACAK

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, kampanyayı başlatacak ilk bankalardan olacak. Bankadan işlem yapacak kişiler, 0.70 faiz oranı ile bu kredileri 20.000 TL'ye kadar alacaklar. Bankanın henüz kredi şartları belli olmasa da kendi politikalarına göre onay vereceği belli oluyor. Banka TC vatandaşı olan ve 21 yaşından büyük olan kişilere, sigortası olması durumunda onay verecek. Emekli olan kişilerde bu kredileri kullanabilecekler. Diğer bankalardaki tüm kredi ve kart borçlarınızı Ziraat Bankası 0.70 faizli kredi ile kapatabileceksiniz. Ziraat Bankası 0.70 faizli kredilerde müşterilerine internet üzerinden başvuru imkanı da sunacak. Kredi değerlendirmesi hesabınıza göre yapılacak ve onay alırsanız SMS ile bildirileceksiniz.

VAKIFBANK VE HALKBANK'TA 0.70 KREDİ VERECEK

Diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi başvurusu yapabileceksiniz. Eylül ayı gibi başlayacağı düşünülen bu kampanyada, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden tüm banka borçlarınızı kapatacak 20 bin TL kredi başvurusu yapabileceksiniz. Vakıfbank veya Halkbank üzerinden internet sitesine girerek başvuru bırakabileceksiniz. 20.000 TL üzerinde borç kapatma kredisi alacaksanız, bankanın kendi uyguladığı faiz oranları ile işlem yapabileceksiniz.

KATILIM BANKALARI FAİZSİZ, 0.70 KAR PAYI ORANI İLE KREDİ VERECEK

Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası bu kampanyaya katılacak olan bankalar. Kamu katılım bankası olarak hizmet veren bu bankalar faizsiz bankacılık işlemleri yaptığı için tercih edilebilir. Bankalar internet sitesi üzerinden başvuru alacaklar. Katılım bankaları da aynı kamu bankaları gibi işlem yapacak ve kişilerin kredi notu, kredi siciline bakarak onay verecek. Bu bankalardan kredi alacak kişinin sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyor olması durumunda ise banka 12 aydır aynı iş yerinde çalışıyor olmasını isteyecek. Emekli olan kişilerinde emekli maaşlarını başvuru bankasından alması istenecek. Kredi detayları ve güncel faiz oranlarını resmi sitelerden öğrenebilirsiniz.