Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Denizli Şubesi’nin 6. olağan genel kurul toplantısı 2 Nisan Cuma günü saat: 10.00’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda yapılacak. ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Yavuzer ve Ercan Vergili’nin yanısıra Denizli iş dünyasına yön veren isimlerin ve siyasilerin katılması beklenen genel kurula mevcut başkan Uğur Küçük’ün önderliğinde hazırlanan tek liste ile gidilecek. Genel kurul öncesinde kısa bir açıklama yapan ve görev süreleri içinde yapılan faaliyetlerden kısaca bahseden ASKON Denizli Şube Başkanı Küçük, “ASKON ailesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana ekip arkadaşlarımız ve üyelerimiz ile birlikte Denizli ekonomisine katkı sağlama adına önemli çalışmalarımız oldu” dedi.

FAALİYETLERİ SIRALADI

“Pandemi döneminde her ne kadar faaliyet yapamasak da iş dünyasının sorun ve beklentilerinin çözüm noktasında etkin roller üstlendik” diyen Küçük, “Bu süre zarfında, Denizli-Kocaeli ticaret zirvesi gerçekleştirdik. Antalya ile Denizli ikili iş görüşmeleri yaptık. Yine Denizli-İzmir ve Denizli Bursa illeri arasında ticaret gezileri düzenledik. Teşkilat üyelerimiz ile kahvaltı programaları düzenledik. Gençlik yapılanmamız olan Genç Askon ile organizasyonlar gerçekleştirdik. Denizli tekstil ve turizm zirvesi yaptık. Askon olarak Denizli ekonomi çalıştayımız ile ülke gündemine damga vurduk. Askon Vizyon adı altında faaliyetlerimizin yer aldığı dergimizi çıkardık. Bunları ve sayamayacağımız kadar çalışmaları hep beraber gerçekleştirdik. Yeni dönemde el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Pandemi dönemine atıf yaparak iş dünyasının büyük fedakarlıklar yaptığını anlatan Küçük, “ASKON ailesi olarak dünyayı etkisi altına ve halen de devam eden pandemi döneminde devletimizin bizlere verdiği güven ve desteği boşa çıkarmama adına bizler de elimizden geleni yaptık. Öncelikli olarak çalışanlarımızın güvencesi ve şirketlerin faaliyetlerinin devamını sağladık. Bizler bu zor dönemlerde uzanan eli çok daha değerli görüyoruz. Gelecek dönemde de aynı bilinç ile hareket etmeye devam edeceğiz. Denizli’miz için taş üstüne taş koymaya çalışacağız. Genel kurulumuz önceki bizlerle bu güne kadar yapılan faaliyetlerde canla başla çalışan ekonominin çarklarının dönmesini sağlayan Askon ailesi başta olmak üzere iş dünyasının kahramanlarına teşekkür ediyorum” dedi.