Cahit Özkan, esnafın ayağına giderek talep ve sorunlarını yerinde dinlediklerini, çözüm üretme adına bu tür ziyaretleri sürekli yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti. Güne MAKSİAD Dernek Başkanı Mehmet Sarı’nın Zimek isimli makine firmasını ziyareti ile başlayan Milletvekili Özkan, akabinde Gökdelen İskele Kalıp Firması Sahibi Ömer Çengel ve FNT Ahşap İşleme Makinaları firma sahibi Fehamettin Taşkaya beyleri makamlarında ziyaret ederek çalışanları ile bir araya geldi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Özkan, “Makine üreticisine destek olmak, Denizli’ye Makina İhtisas Organize Sanayi bölgesi kazandırmak, sektöre donanımlı eleman yetiştirmek gibi birçok önemli sorumluluk ve misyon yüklenen MAKSİAD Başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hizmet etmenin bir ekip işi olduğuna vurgu yapan Özkan, “Çalışmak, millete hizmet etmek ibadetlerin en güzelidir. Biz bir ekibiz ve halkımıza yaptığımız tüm hizmetlerde tüm dava arkadaşlarımızın emeği var. Bu memleket için, bu şehir için hizmet eden herkes değerlidir. Makine üreticilerinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, görüş açılarının geliştirilmesi, üreticiye profesyonel işletmecilik anlayışının kazandırılması, sosyal aktivitelerin çoğaltılması ve çalışanların güvenli bir çalışma ortamında üretim yapabilmesi amacıyla kurulan Makine Sanayicileri İş Adamı Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi.

Yetkililerden çalışmalar hakkında brifing alan Özkan, “Gerek Dernek Başkanı Mehmet Sarı’ya gerekse üyesi firmaların başkan ve çalışanlarına, ziyaretleri sırasındaki ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyor, çalışmalarının hayırlı ve kazançlı olmasını diliyorum. Denizli’mizin her alanda olduğu gibi sanayide de ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri olmasını hedefliyoruz. Bu amaçla bizlerden desteğini esirgemeyen ve gece gündüz demeden emek sarf eden MAKSİAD’a da özellikle teşekkür ediyorum” diye ifade etti.