Genç ASKON, geleceğin iş insanlarını yetiştirmek, yol göstermek, rehberlik yapmak amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca, 2020 yılının en aktifi olmayı başaran Denizli şubesini ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile istişare toplantıları yapan Karaca, Anadolu’daki şubeleri ile hedefine hızla ilerlemeye devam ettiğini söyledi.

“DENİZLİ EN AKTİF ŞUBEMİZ”

Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve şube üyelerine güzel çalışmalarından dolayı teşekkür eden Karaca; “Denizli şubemiz hayata geçirdiği projeler ve birlik içindeki çalışmaları ile şubelerimiz arasındaki en aktif şubemiz. Bugüne kadar gerek üyelerimiz arasında gerekse sosyal sorumluluk alanında hayata geçirdikleri projeleri yakından takip ediyor ve tebrik ediyoruz. Ancak bugüne kadar yaptıklarımızla yetinmeyeceğiz. Yaptıklarımızdan güç alarak daha da çok çalışmak ve üretmek mecburiyetindeyiz” dedi.

“BU BAŞARI HEPİMİZİN”

Türkiye ekonomisi ve ticaretinin değerlendirildiği toplantıda üyeler arasında ticari ve ikili ilişkilerin önemine de dikkat çeken Karaca, “Bugün gelmiş olduğumuz noktada iş dünyasına genç yaşta atılan siz değerli iş insanlarımızın azimleri ülkemize güç katıyor. Bu başarı hepimizin tüm üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Teşekkür ederim yol arkadaşlarım kardeşlerim iyi ki varsınız” şeklinde konuştu. Toplantının ardından Genel Başkan Hüseyin Karaca; Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır’a ‘Dönemlik En Aktif Şube’ plaketini takdim etti. Çakır, plaketin kendilerine güç katacağına vurgu yaptı.