Başkan Uğur Erdoğan, Denizli Tüccar ve Sanayici İşadamları Platformuna üye kuruluşları, hizmet binalarında ziyaret etti. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal, Ferruh Dalkılınç, Hikmet Alpaslan, Hasan Kocabay ve Kemal Tuncer’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde, karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.    

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Melek Sözkesen, Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) Başkanı Okan Konyalıoğlu, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı Selim Kasapoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı İsmail Biltekin ve Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İşadamları Derneği (DİMSİAD) Başkanı Murat Tuncer ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri, ziyaret dolayısıyla Başkan Erdoğan ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Denizli Tüccar ve Sanayici İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü olarak dernekleri hizmet binalarında ziyaret etme kararı aldıklarını ifade eden Başkan Uğur Erdoğan, “Bizler zaman zaman toplantılarda biraraya gelip istişareler yapıyoruz. Fakat derneklerle yerinde görüşme imkanımız olmamıştı.  Platform üyesi sivil toplum kuruluşlarımız ile biraraya gelip, varsa sorunları tespit etmek ve istişare yapmak için derneklerimizi yerinde ziyaret ettik” dedi.

“Hepimiz Denizli için gayret gösteriyoruz” diyen Erdoğan, şöyle konuştu: “Yol haritamızı derneklerle çiziyoruz. Denizli için yapılacak organizasyonlarda dernekler arasındaki birliktelik dikkat çekmektedir. Sivil toplum kuruluşlarının ortak sesi olan platformumuz da ülke genelinde lobicilik faaliyetleriyle ön plandadır. Bu birlikteliğimiz Denizli’nin gücüne güç katmaktadır. Platformumuzda bundan sonra da sektörler ve ilimiz ile ilgili problemleri çözmek istiyoruz”