Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi ilçe teşkilatı, Pazar günü Sevindik Mahallesi’nde gerçekleştireceği istişare toplantısı ile çalışmalarına hız verecek. 2019 seçimleri için de önemli bir dönemeç olarak değerlendirilen teşkilatın bu etkinliğinde vatandaşlara lokma hayrı da yapılacak. MHP Denizli kadrolarının tam kadro katılacağı istişare toplantısı öncesinde Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan’ın öncülüğünde son toplantısı yapıldı. Parti binasında Merkezefendi ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yusuf Garip, Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi Metin Karakurt’un katılımıyla gerçekleştiren toplantıda ayrıca mahalle temsilcileri ve kadın kollarına üye isimler de yer aldı.

“HERKESE MHP’NİN GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ”

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan ve 2019 seçimlerinde kararlı olduklarını ifade eden MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, “MHP olarak 2019 seçimleri için mahallelerimize ziyaret, mahalle sakinleri ile tanışma, kaynaşma ve Milliyetçi Hareket Partisinin hedeflerini anlatan bir etkinlik için kolları sıvadık. Her mahallemizde düzenleyeceğimiz bu etkinlik Pazar günü Sevindik Mahallemizde başlayacak ve daha sonra tüm mahallelerimizde devam edecek, herkese MHP’nin gücünü göstereceğiz” dedi.

“2019 BİZİM YILIMIZ OLACAK”

2019 seçimleri hakkında da açıklamalarda bulunan Özhan, “Biz 2019 için elimizden geleni yapacağız. Her zaman milletin yanında olan bir parti olduk. Devletin ve milletin bekasını her zaman MHP olarak düşündük. Önümüzdeki seçimler bizim için önemli. Hedefimiz Denizli içerisindeki belediyeleri Milliyetçi Hareket Partisi olarak kazanmak. 2019 yılı bizim yılımız olacak bizler bunun için mahalle mahalle gezip kendimizi ve partimizi tanıtacağız” ifadelerini kullandı.