9, 12, 20, 25, 41, 89 sayılarına isabet eden Çılgın Sayısal Loto kuponu ile 212.285.315 TL kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekini; Halkbank Levent Şube Müdürü ve Sisal Şans Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Göker Gürkaya teslim etti. Büyük ikramiyeyi kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekinin teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Sisal Şans Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Göker Gürkaya “Sisal Şans ailesi olarak kurulduğu günden beri Milli Piyango tarihinde bugüne dek verilen en yüksek miktar olan 212.285.315 TL’lik büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz. 82 yılın en yüksek ikramiyeli ve en heyecanlı çekilişini gerçekleştirdik” dedi.

212 Milyon TL'lik rekor ikramiyenin sahibi Denizlili talihli çekini aldı Sisal Şans tarafından 13 Eylül akşamı gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 212.285.315 TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı.

“HERKESİN ŞANSI OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ”

Bu ikramiyenin “Gelmiş geçmiş en çılgın ikramiye” olduğunu vurgulayan Gürkaya, “Büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ederken, talihlimizin hayallerinin gerçekleşmesini sağlamak ve herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz. Önümüzdeki dönemde başka bir rekor daha kırılarak daha büyük ikramiye miktarlarına ulaşılmasını istiyoruz. Önümüzdeki dönem çekilişimizde büyük ikramiyemiz 61 Milyon TL ile devam ediyor. Bir sonraki çekilişin şanslı kişisi siz de olabilirsiniz. Bizimle oynamaya devam edin” dedi.

REKOR İKRAMİYEYLE NELER ALINABİLİR

Oyunseverlerin “Bana çıksa ne yapardım” diye düşündüğü rekor ikramiye olan 212.285.315 TL ile 440 bin adet gram altın, 268 bin tane çeyrek altın, 65 bin 100 tane Cumhuriyet altını; İstanbul’da tanesi 10 milyon TL’ye 20 tane ferah ve lüks daire; Bodrum ve Çeşme’de denize sıfır 15-20 bin metrekarelik imarlı iki arazi satın alınabiliyor. Ayrıca tanesi 3,8 milyon euro’ya satılan yatlardan 5-6 tane; fiyatı 7,2 milyon TL olan lüks otomobillerden 35 tane alınabiliyor.

ÇEKİLİŞLER CANLI YAYINLANIYOR

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor! Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa veriyor. Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.