'Ekmeğinizi Büyütmeye Geliyoruz' sözleri ile konuşmasına başlayan Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın ekonomiye katkı sağlayacak projeleri mahallede büyük heyecan yarattı. Kahvehane de gerçekleşen toplantıya katılım oldukça yoğundu. Cankurtaran Mahallesi’nin Denizli’nin göz bebeği olduğunu söyleyen Divarcı, kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek Cankurtaran Mahallesi’nin hakk ettiği değeri alacağına ve "Yalnızca seçim önü değil her daim yanınızda olacağız" sözünü verdi.

"İNSANA DOKUNAN PROJELERLE GELİYORUZ"

"Şu an belediyeyi yönetenlerin insanlardan uzak, makam odalarında şaşalı bir yönetim tutumu sergilediklerini ve birbirleri ile hizmet için değil mega proje yarışına girerek kendilerini düşünmekten başka bir şey yapmadıklarını söyleyen Divarcı, bu anlayışı yıkarak halkın yanında olan bir başkan olacağını kaydetti.

Divarcı, "Biz Pamukkale ilçemizin ve Cankurtaran Mahallemizin gerçeğini biliyoruz. Pamukkale deyince kimileri traverteni, kimileri kırmızı suyu görür. Ancak biz ilçemize baktığımızda Gözleri, Aktepe’yi, Akdere’yi, Fesleğen’i, Güzelköyü kısacası 68 mahallemizin tamamını görüyoruz. Burada insanımız ekmeğini büyütecek projeler bekliyor. İnsanımız çaresiz ve ekonomik şartlar altında eziliyor. Peki bu sorunların üstesinden gelebilmek mümkün mü? Evet mümkün! İşte bu amaçla Kadın Emek Pazarı (KEP), Köylü Üretici Pazarı (KÜP), çiftçiye destek, çocuklarımıza aydınlık gelecek, turizm gibi onlarca insana dokunan projelerle geliyoruz” dedi.

Mevcut yönetimin kendilerini hiçe saydığını, geride bırakılan 5 yılda Cankurtaran’da insanların hayatına dokunan hiçbir proje yapılmadığını ve kendilerine “Cankurtaran için projeniz var mı” diye sorduğumuzda “Listemizde buraya yatırım yok” cevabı aldıklarını söyleyerek Divarcı’ya destek sözü verdiler.