AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kurban Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı. Bayramın Türkiye ile birlikte İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Milletvekili Şahin Tin, Kurban Bayramı’nı tebrik ederek gönüllere ferahlık, hanelere huzur, Türkiye’ye aydınlık getirmesini diledi.

“ATİYE UZANAN EN GÜÇLÜ ANAHTAR”

Milletvekili Şahin Tin; “Medeniyetimizin ve inancımızın rehberliğinde ülkemizin ve milletimizin varlığını yaşatma gayemiz ve gayretimiz rahmet ve bereketin kurtuluşumuza vesile olacağı inancımıza dayanmaktadır. Bu şuurla dur durak bilmeden çalışıyoruz. Huzur iklimini yaşamak ve yaşatmak, barışı daim kılıp birliğimizi daha da yüceltip geleceğe daha mutlu ulaşmak atiye uzanan yolculuğumuzun en güçlü anahtarıdır. Sevgiyi, hürmeti, merhameti, birlik, beraberlik ve kardeşliği temsil eden bayramlar, medeniyetimizin ve inancımızın bizlere emanetidir. Bu şuurla tüm güzel hasletlerimizi yaşatma arzumuzu hep diri tutacağız. Bayramı doya doya yaşamanın sırrı herkesin bayramı bayram tadında huzurla yaşamasını sağlamaktan geçiyor. Yeryüzünde yaşayan tüm insanlığın acısını yüreğimizde hissedelim. Malum geçtiğimiz yıllarda koronavirüs salgınından dolayı Hac farizası sınırlı bir şekilde yapıldı. Bu sebeple maalesef gönüller mahzundu. Hamdolsun bu sene yeniden milyonlarca Müslüman, Kabe-i Muazzama’yı ve mukaddes toprakları aşkla, coşkuyla, sevinçle doldurdu. Bu bereketli vakitlerde Allah’tan niyazımız işlerimizi kolaylaştırması, yüreklerimizi ferahlatması, gayretimizi ve gücümüzü artırmasıdır” dedi.

“BAYRAM YARDIMLAŞMA VAKTİDİR”

“Bayramlar yardımlaşma vaktidir” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Bayramların fırsat günleri olduğunu unutmayalım. Paylaşmada, yardımlaşmada hoşgörüde, birlik, beraberlik ve kardeşlikte cömert davranalım. Büyüklerimizi ziyaret edelim, gönüllerini alalım, küçüklerimizi sevindirmeyi ihmal etmeyelim.  Bayramı, bayram tadında özüne uygun yaşamanın gayretinde olalım. Aziz milletimiz iyi günde ve kötü günde birlik olabilmeyi, birbirine kenetlenebilmeyi, tek yürek hareket edebilmeyi başarmış güçlü bir medeniyetin mirasını omuzlarında taşıyor. Bu vesileyle vasıl olduğumuz Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da yola çıkacak olan sürücülerimize trafik kurallarına uymaları hususunu hatırlatmak istiyorum. Bayram sevinçlerimizi hüzne dönüştürecek her türlü olumsuzluklardan uzak, huzur içinde bir bayram yaşamamızı temenni ediyorum” dedi.