Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2 ayrı mahallede iftar sofrası kurdu. Akhan Mahallesi ve Akvadi Konutları’nda düzenlenen iftar programlarına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş yer aldı. Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler ilk olarak Akhan Mahallesi'ndeki düzenlenen iftara katılarak vatandaşların ramazanlarını tebrik etti. Buradan Akvadi’de düzenlenen iftara katılan Başkan Zolan ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan, "Vatandaşlarımızla olan gönül bağımız, sevgimiz her geçen gün güçleniyor ve devam ederek artıyor. Ramazanın manevi atmosferini tüm vatandaşlarımızla birlikte hissettik. Bu manevi hava ülkemiz için, Denizlimiz için hiç bozulmadan güzellikler getirsin. Ramazan ayı Denizlimizde dolu dolu geçti” dedi.

Çocukluğundaki Bayram Anılarını Paylaştı

Basın mensuplarının "Çocukluğunuzda bayramlar nasıldı?" sorusuna yanıt veren Başkan Zolan, “Çocukluğumuzda bayram heyecanla beklediğimiz andı. Anne-babamız bize küçük de olsa yeni bir şey alırdı. Yeni alınan şeyi yanımıza, yatağımızın kenarına koyardık. Sabah kalkıp giymenin heyecanını yaşardık. Giydiğimizde en mutlu biz olurduk, bayram bizim için oydu. Büyüklerimizin ellerini öptüğümüzde harçlık almak ayrı bir güzellikti. Ziyaretlerde şekerler verilirdi, rengarenk torba dolusu şeker olurdu. Köyün altını, üstünü dolaşmak için arkadaşlarımızla ekip olurduk. Bu geleneklerimizi çocuklarımıza yaşatmamız, yaşamamız lazım” diye konuştu.

Başkan Zolan'dan Sürücülere Uyarı

Ramazan Bayramı’nda seyahat edecek vatandaşlara kurallara uymaları konusunda uyarıda bulunan Başkan Zolan, “Uykusuz yola çıkmayalım, kurallar çerçevesinde, herkes dikkatli bir şekilde gideceği yere sağ salim ulaşsın. Lütfen sakin gidelim, geç de olsa varacağımız yere sağ salim varalım” dedi.