Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, bugün Altıntop Mahallesi Eflatun Sokak'ta bulunan bir kafede basın mensuplarıyla buluştu. Kentte çalışan gazetecilerle tanışmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, kahvaltının ardından basın mensuplarıyla sohbet edildi. Etkinlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan ADD Denizli Şubesi Başkanı Nihat Çetin, gazeteciliğin Türkiye'de zor bir meslek olduğunu söyleyerek kamuoyunu bildirerek önemli bir rol üstlenen basın mensuplarına teşekkür etti.

Toplumun her kesiminde birliktelik oluşturmak istediklerini ifade eden Çetin, "Bugün basın ve bizi için uzun zamandır düşüyorduk. Türkiye gibi basın özgürlüğünün sıkıntılı olduğu bir ülkede hakikaten gazetecilerin zor şartlar altında bu işi yaptığını biliyoruz. ADD Denizli Şubesi olarak geri planda kalan siz kahramanları ağırlamak ve teşekkür etmek istedik. Toplumun her kesiminde bu ülke için birlikte olmak gerektiğini düşüyoruz. Bu etkinlikte bu yüzdendir. Türkiye'de suç ve özgürlük alanı oldukça değişken. Bu konuda sizlerin arkasında olduğumuzu belirtmek istedik" diye konuştu.

Laik ve çağdaş Türkiye için çalıştıklarını vurgulayan Çetin, "Türkiye'de ADD bir şemsiye dernektir. Bu nedenle halkımız tarafından önemseniyor. Birşey yapılacaksa ADD'nin düşüncesi önemsenir. Bu nedenle bize destek vermek laik sosyal çağdaş Türkiye'ye destek vermektir. Vatandaşlarımızı bize katılamaya davet ediyoruz" dedi.